21. september 2020
Grethe Koefoed maler farverige katte, tunge kvindebryster og glade cirkusartister og er stærkt inspireret af teateret. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Grethe Koefoed maler farverige katte, tunge kvindebryster og glade cirkusartister og er stærkt inspireret af teateret. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vallekilde hitter som juleby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vallekilde hitter som juleby
Odsherred - 08. december 2019 kl. 11:49
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tunge kvindebryster i fri figur gør noget godt for øjnene. Særligt når de hopper, danser og peger både op og ned som de gør i mange af Grethe Koefoeds malerier. Hun bor i Vallekilde, og i weekenden var hun en en af de mange lokale kunstnere, der åbnede dørene til privaten for at vise og sælge af deres kunst.

Farverige katte malet på lakeret træ, finuerlige akvarelmalede gråspurve med hoppende, valsende og faldende vatrondelkroppe, tissemænd og koner på keramikkopper med den fineste glasur, spæde drillende nisser kravlende omkring mens de plukker de fineste små røde og hvide svampe, håndflettede kurve, fyld til ganen og ørerne, raku keramiske mesterværker, hjemmegjorte trøjer, tasker og julepynt, hånddrejede træskeer og med masser af mulighed for at gøre et pitstop ved højskolens cafe.

Valleklildes julemarked er altid et eldorado af håndværksmæssige mesterstykker, der uden tvivl vil finde nye hjem til jul.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk