23. juni 2021
Det er endnu uvist om det bliver Odsherred Kommune eller en privat, som vil købe Sanddobberne Camping, når den sættes til salg.
Det er endnu uvist om det bliver Odsherred Kommune eller en privat, som vil købe Sanddobberne Camping, når den sættes til salg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uvist hvem der overtager campingplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uvist hvem der overtager campingplads
Odsherred - 24. august 2018 kl. 05:57
Af Helene MacCormac

Ifølge borgmester Thomas Adelskov (S) er det ikke sandsynligt, at der vil være andre købere end Odsherred Kommune, når den i dag statsejede campingplads inden længe bliver udbudt til salg.

arrow Læs også: Nej til kommunalt bud på campingplads

Sanddobberne Camping er en af de 18 campingpladser, som efter udmelding fra den nytiltrådte regering tilbage i december 2016, skal sælges fra. Naturstyrelsen ejer jorden, men det er Odsherred Kommune som ejer bygningerne på pladsen. Ifølge Thomas Adelskov er Odsherred Kommune på vej til at gå i dialog ned Naturstyrelsen om et eventuelt køb af pladsen.

- Odsherred Kommune har lejet jorden af Naturstyrelsen 21 år frem i tiden til en lejeindtægt på 0 kroner. Jeg tror det bliver svært for Staten, at finde en køber, som vil købe med de betingelser. Det vil blive taget op i økonomiudvalget, når vi har et tilbud at gå ud fra. Men vi køber den ikke for enhver pris, og det er jo ikke en kernekommunal opgave, at drive en campingplads, siger borgmesteren.

Økonomichef i Naturstyrelsen, Kim Røjgaard, som behandler sagerne om salg af campingpladserne, mener ikke Sanddobberne Camping er usælgelig. På trods af de særlige betingelser, ser han intet til hindrer for, at pladsen kommer i offentligt udbud eller bliver solgt gennem Freja Ejendomme, som står for salg af statens ejendomme.

- Jeg kender ikke borgmesterens overvejelser. Men jeg tror ikke det er urealistisk, at der kan komme andre købere end Odsherred Kommune til campingpladsen, siger Kim Røjgaard.

- Vores opgave er at sikre den bedst mulige pris til Staten, siger Kim Røjgaard

arrow Vil eje populær campingplads
20. september 2018 kl. 13:25 Opdateret: kl. 11:43
arrow Kendt campingplads er blevet solgt
24. juni 2018 kl. 12:23 Opdateret: kl. 12:54
arrow Høring: Campingplads eller ferieboliger?
07. juni 2018 kl. 14:43 Opdateret: kl. 10:49
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk