18. oktober 2019
Ulla Margrethe Hansen lægger pennen og stopper som nyhedsbrevsredaktør i Hørve. Foto: Mik
Ulla Margrethe Hansen lægger pennen og stopper som nyhedsbrevsredaktør i Hørve. Foto: Mik
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ulla siger stop: Det er ikke så sjovt mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ulla siger stop: Det er ikke så sjovt mere
Odsherred - 04. december 2018 kl. 21:06
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Decemberudgaven af nyhedsbrevet for Hørve og omegn, Nyhedsbrevet 4534, bliver det sidste med redaktør Ulla Margrethe Hansen som redaktør. Og da det ikke er lykkedes at finde en afløser med skrivekløe på egnen, så bliver nyhedsbrevet lagt i dvale.

»Det har været sjovt og hyggeligt at lave Nyhedsbrevet 4534. Jeg er blevet meget klogere på alt det, der sker i 4534«, skriver hun blandt andet i sin afskedsklumme i decembernummeret.

Nyhedsbrevet har siden det første nummer udkom i april 2014 fortalt om stort og småt, været meddelelsescentral for foreningerne i Hørve og bragt annoncer for egnens erhvervsdrivende.

Men efter knapt fem år som redaktør må Ulla Margrethe Hansen erkende, at ikke længere er lige så sjovt, som det var i starten.

»Det er lidt irriterende at være afhængig af, at der skal sættes tid af til at lave nyhedsbrev, når weekendplanerne skal lægges. Jeg har derfor valgt, at jeg vil stoppe mens legen stadig er god«, skriver hun i nyhedsbrevet hvor hun opfordrer en afløser til at påtage sig opgaven.

Hun tilbyder en eventuel arvtager en blid og hjælpsom overgang og en vikartjans er hun heller ikke bleg for at snuppe. Men som redaktør er det endegyldigt slut.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk