25. november 2020
Lord Sivas koncert blev livestreamet til fem skoler i Nordvestsjælland, hvor eleverne sad i klasselokaler og lyttede med. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Lord Sivas koncert blev livestreamet til fem skoler i Nordvestsjælland, hvor eleverne sad i klasselokaler og lyttede med. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udsolgt i kageboden: Lord Siva gav koncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udsolgt i kageboden: Lord Siva gav koncert
Odsherred - 20. november 2020 kl. 13:47
Af Helene Nielsen

- Der er 10 sekunder, til koncerten begynder, lyder det fra lærer Alf Theilgaard. Eleverne i 1. a myldrer ind. Officielt skulle de have dansk, men i dag står der koncert på skemaet. Fem skoler i Nordvestsælland er gået sammen om at købe den landskendte rapper Lord Siva til en koncert, som livestreames fra et studie i København og ud til alle elever på ungdomsuddannelser i Kalundborg, Holbæk. Fårevejle og Asnæs.

De 20 elever i 1. a har tanket op med popcorn, kage og colaer.

- Sluk lige lyset. Så er det lidt som en rigtig koncert, siger en af pigerne.

Lord Siva toner frem på storskærmen bag katetederet. Han giver et lille vink til kameraet, inden han går i gang med at synge.

- Jeg er nok ikke lige målgruppen. Men det kunne sagtens tænkes, at vi brugte teksterne til analyse i dansktimerne, hvisker Alf Theilgaard gennem mundbindet.

I gymnasiets kantine står den gruppe af elever, som skulle have arrangeret Operation Dagsværk. Dagen er blevet udsat på grund af corona, så nu har Caroline Carlsen, Sisse Hansen, Christina Jensen og Freje Flink valgt at bage og sælge kager. Inden koncerten var køen lang, og få minutter efter Lord Siva har takket af, er der kun krummerne tilbage.

- Vi havde bagt to drømmekager, to roulader, en æblekage, småkager og muffens. Og nu er det hele udsolgt, siger en glad Caroline Carlsen.

Overskuddet er endnu ikke talt op.

- Vi kunne ikke se koncerten. Men det var hyggeligt. Det er den musik, vi lytter til, siger hun.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk