13. maj 2021
Ib Holm Hansen udgiver i denne uge en lokalhistorisk bog om Stenstrup.
Ib Holm Hansen udgiver i denne uge en lokalhistorisk bog om Stenstrup.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udgiver historisk bog om Stenstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udgiver historisk bog om Stenstrup
Odsherred - 19. april 2021 kl. 12:34
Af Torben Andersen

Der er udgivet adskillige bøger om Odsherreds landsbyer, og de bliver ofte revet væk, for den lokalhistoriske interesse er stor.

I denne uge udgiver Ib Holm Hansen så en bog om Stenstrup.

Da han gik på pension, begyndte han at skrive om Stenstrup, hvor han blev født for 84 år siden. Bogen har da også fået den oplagte titel: Stenstrup - min barndomsby.

Bogen er på 234 sider, og de første 70 handler om livet i Stenstrup, mens resten indeholder oplysninger om samtlige matrikelnumre i landsbyen.

- Det er på den måde også en opslagsbog, hvor man gå efter at finde konkrete oplysninger om en gård. Og på den måde dukker der en masse spændende historier op, fortæller Ib Holm Hansen.

Han blev født i 1936 og voksede op i et Stenstrup, som var meget anderledes end i dag.

En livlig landsby
- Stenstrup var selvfølgelig præget af landmænd, men der var også, da jeg var barn, snedker, brødudsalg, trikotageudsalg og købmand. Der var liv og glade dage. Vi var alle noget for hinanden dengang, siger Ib Holm Hansen, som i dag sidder i det lokale ældreråd og i regionens ældreråd.

Bogen bliver solgt i SuperBrugsen i Højby, og her vil Ib Holm Hansen på fredag, den 23. april, mellem klokken 14 og 16, signere bøger.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk