13. juli 2020
Indbrudsgruppen hjalp mange indbrudsramte rund blandt tyvekosterne tirsdag efter pinse. Men også telefonen har glødet med henvendelser. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Indbrudsgruppen hjalp mange indbrudsramte rund blandt tyvekosterne tirsdag efter pinse. Men også telefonen har glødet med henvendelser. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Travl tyv: Tyvekoster kan spores helt tilbage til 2014

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Travl tyv: Tyvekoster kan spores helt tilbage til 2014
Opdateret 19. juni 2019 kl. 10:51
Odsherred - 19. juni 2019 kl. 07:04
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Omkring 250 mennesker mødte op tirsdag efter pinse ved Østsjællands Beredskabs gymnastiksal for at identificere tyvekoster stjålet fra indbrud begået rundt om på Sjælland. Men i dagene efter var indbrudsgruppens telefon hos Midt- og Vestsjællands Politi rødglødende med henvendelser, fortæller politikommissær, Rasmus Brink-Frendrup.

arrow Læs også: Dommer: Værksted var central for alverdens hælervarer

- Det gik over al forventning. Langt mere end vi turde håbe på. Der har været mellem 150 og 200 telefoniske henvendelser og det har hjulpet til opklaring af flere indbrud, siger han til Nordvestnyt.

Efterforskningen og de mange henvendelser på telefon og til fremvisningen, har betydet, at den anholdte mand fra Nr. Asmindrup nu kan sættes i forbindelse med indbrud begået helt tilbage i 2014.

Manden, som er i slutningen af 30'erne har altså været særdeles travl de seneste fem år, men hvor omfattende hans aktivitet er ikke kortlagt endnu.

- Det meste er fra indbrud i det nordvestsjællandske, men vi har også registreret indbrud i Frederikssund og Ringsted, så vi kan endnu ikke sige, hvor omfattende det er, siger politikommissæren.

Den sigtede er varetægtsfængslet frem til næste uge, men det er forventningen at opholdet i politiets varetægt fortsætter en tid endnu, så længe efterforskningen ikke er afsluttet.

5. juni offentliggjorde Midt- Og Vestsjællands Politi en række billeder af tyvekosterne, som de fandt på en ejendom i Nr. Asmindrup i håbet om at kunne genforene hundredvis af effekter med rette ejermænd og hjælpe efterforskningen på vej.

arrow Tiltalt: Jeg var bare bindeled i narkosalg
11. december 2019 kl. 08:42 Opdateret: kl. 18:28
arrow Billedserie: Mange i kø for at se tyvekoster
12. juni 2019 kl. 07:54 Opdateret: kl. 07:54
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk