8. maj 2021
Formand for VHG, Marianne Hoffmann, tør næsten ikke tænke på forårets gymnastikopvisninger.  Lige nu er fokus rettet mod at  at komme godt i gang med sæsonen trods corona. Foto: Marianne Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Formand for VHG, Marianne Hoffmann, tør næsten ikke tænke på forårets gymnastikopvisninger. Lige nu er fokus rettet mod at at komme godt i gang med sæsonen trods corona. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tør ikke spå om forårets gymnastikopvisninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tør ikke spå om forårets gymnastikopvisninger
Odsherred - 09. september 2020 kl. 20:07

- Det ændrer sig jo nærmest fra dag til dag, så det er meget svært at vurdere, om vi kan holde afslutninger, som vi plejer til foråret.

Formand for Nykøbing Gymnastikforening, Laust Andersen tør næsten ikke håbe på gymnastikopvisninger til foråret med 600 mennesker i samme hal.

- Det er fantastisk dejligt at være i gang igen, men helt nede i maven er jeg meget spændt på om vi får en sæsonafslutning som vi kender den, siger formanden, der måske bedre kan forestille sig en mere opdelt forårsopvisning..

Han kan se tilbage på en af de underligste gymnastiksæsoner længe.

- Der har været nogle store bakker på vejen allerede fra dengang der blev lukket helt ned i marts, så vi ikke fik vores sæsonafslutning. Det var noget abrupt, men det var jo ens for os alle, fortæller han.

Heller ikke hos Marianne Hoffmann, formand for Vallekilde-Hørve Gymnastikforening, er der helt tiltro til, at alt vil være som det plejer, når forårets opvisninger står for døren.

- Måske er tiden som vi kender det forbi, og vi skal have en ny indstilling til det her, siger hun.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk