15. december 2018
René Svendsen (tv.) og Anders Clausen (th.) blev fejret på behørig vis fredag eftermiddag. Her er ankommer  Bo Søberg Hansen og Morten P. Engel fra Stark i Nykøbing  med en cykel læsset med friske drikkevarer.  Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

René Svendsen (tv.) og Anders Clausen (th.) blev fejret på behørig vis fredag eftermiddag. Her er ankommer Bo Søberg Hansen og Morten P. Engel fra Stark i Nykøbing med en cykel læsset med friske drikkevarer. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tømrere blev fejret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tømrere blev fejret
Odsherred - 02. marts 2018 kl. 17:46
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 3. marts 1993 blev tømrerfirmaet Holm & Svendsen dannet, og fredag blev jubilæet markeret ved en velbesøgt reception i Vig Forsamlingshus. Firmaets to indehavere, Anders Clausen og René Svendsen, havde hele eftermiddagen travlt med at hilse på de mange gratulanter, der lagde vejen forbi. Anders Clausen og René Svendsen fik sig et par fornøjelige timer sammen med familiemedlemmer, venner og forretningsforbindelser. En af dem var den lokale sognepræst, Annette Berg.

- Jeg har arbejdet meget sammen med især René, blandt andet omkring Torvehallen og med renoveringen af præstegården. De er rigtig gode for byen, sagde Annette Berg.

Anden anden gratulant var byrådsmedlem Finn Hallberg (V), som også er tømrerfirmaets revisor.

- De er nogle arbejdsomme herrer. De er ret forskellige, men det betyder bare, at de supplerer hinanden godt, sagde Finn Hallberg, da han stod i gæstekøen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk