7. juni 2020
To vidner har fredag den 9. august 2019 været på Grevinge togstation i Odsherred, da en 30-årige kvinde søgte tilflugt i deres bil.
To vidner har fredag den 9. august 2019 været på Grevinge togstation i Odsherred, da en 30-årige kvinde søgte tilflugt i deres bil.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To kvinder i rød bil i Grevinge efterlyses

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To kvinder i rød bil i Grevinge efterlyses
Odsherred - 07. november 2019 kl. 14:20
Af Joe Kniesek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Midt- og Vestsjællands Politi vil gerne i kontakt med to kvindelige vidner i en sag om grov vold og seksuel krænkelse over for en 30-årig kvinde fra Grevinge. I sagen har en mistænkt, 42-årig mand været frihedsberøvet siden kvindens anmeldelse af sagen til politiet den 10. august 2019.

De to kvindelige vidner på ca. 25 år opholdt sig fredag den 9. august 2019 kl. ca. 23.00 afventende i en rød personbil ved Grevinge togstation i Odsherred.

Offeret var på det tidspunkt på flugt fra den mistænkte mand og søgte tilflugt i deres bil. Hun forklarede kvinderne om sin situation og bad dem kontakte politiet, da den mistænkte mand også pludselig kom til stede ved bilen.

Kvinderne blev utrygge ved situationen og bad offeret stige ud af bilen, hvorefter de kørte fra stedet i ukendt retning, efter at manden også var forsvundet fra området ved togstationen.

Politiet er ikke bekendt med kvindernes identitet og vil gerne som et led i efterforskningen afhøre dem som vidner, da kvinderne formodes at have gjort observationer af betydning for sagen.

Offeret har beskrevet de kvindelige vidners bil som en rød, ældre personbil med fire døre.

Midt- og Vestsjællands Politi vil derfor gerne i kontakt med de to kvinder, som bedes henvende sig til politiet enten personligt eller via tlf. 46 35 14 48.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk