16. oktober 2019
T2O Egebjerg er igen i vælten efter at først brandvæsenet har
T2O Egebjerg er igen i vælten efter at først brandvæsenet har
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To anholdt på omstridt fabrik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To anholdt på omstridt fabrik
Odsherred - 12. april 2019 kl. 13:44
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet mødte onsdag eftermiddag, sammen med udlændingestyrelsen og repræsentanter fra skattevæsenet og styrelsen for integration og rekruttering, op på virksomheden T2O Egebjerg i en større aktion, hvor de anholdt to mænd.

I følge Charlotte Tornquist, fra Midt- og Vestsjællands politi, var der tale om en aktion imod social dumping, og de to anholdte var en 47-årig og en 66-årig mand, begge fra Serbien, der i følge politiet arbejder ulovligt i Danmark.

Politiet har beslagslagt de to mænds pas, og de har, ifølge oplysninger fra politiet, fået meldepligt indtil der foreligger en afgørelse fra udlændingestyrelsen omkring udvisningsspørgsmålet.

Ifølge politiet var de to mænd begge på T2O Egebjergs adresse, hvor de var i gang med gøremål, som gav politiet grund til at mistænke dem for at arbejde på T2O Egebjergs fabrik uden den fornødne tilladelse eller registrering hos de danske myndigheder.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra T2O Egebjergs ledelse til sagen.

Virksomheden vil omdanne brugte bildæk til ren energi, men for en uge siden var også brandvæsenet på besøg hos firmaet, hvor de gav T2O Egebjerg et påbud om at få fjernet et større dækoplag, som brandvæsenet mener er opbevaret ulovligt.

Til trods for det nye påbud og de seneste anholdelser fortsætter Odsherred Kommune forhandlingerne med virksomheden, for at kunne fjerne det standsningspåbud som kommunen tidligere har meddelt dem fordi T2O Egebjerg igangsatte forsøgsproduktion før byggeriet var godkendt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk