21. januar 2021
El-teamet på Vig Festival kan slet ikke lade være med at lave frivilligt arbejde, selvom festivalen er aflyst. De bygger og hygger med at gøre håndværkerbyen lækker efter sidste års påsatte brand. Foto: Marianne Nielsen
El-teamet på Vig Festival kan slet ikke lade være med at lave frivilligt arbejde, selvom festivalen er aflyst. De bygger og hygger med at gøre håndværkerbyen lækker efter sidste års påsatte brand. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teamet, der slet ikke kan holde festival-fri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teamet, der slet ikke kan holde festival-fri
Odsherred - 12. juli 2020 kl. 08:56
Af Marianne Nielsen

Selvom Vig Festival er aflyst i år på grund af corona, så er nogle af de cirka 2800 frivillige festivalhjælpere alligevel trukket i arbejdstøjet.

arrow Læs også: Indsamlede 50.000 kr. til festival

El-teamet har hele den forgange uge bygget, savet, boret og hygget i håndværkerbyen kan nemlig ikke undvære hinanden, og har benyttet den aflyste festival til at få genopbygget håndværkerbyen, som sidste forår var udsat for en påsat brand.

Derfor blev sidste års tilholdssted for festivalens håndværkere bygget nødtørftigt op så den kunne fungere under afviklingen af festivalen, men de frivillige vil gerne gøre noget mere ved arealet.

- Nu er der blevet bedre plads og mere praktisk indrettet - både arbejdsområderne og fællesområdet, fortæller Lene Dressler, der ar været frivillig på el-teamet i ni år.

- Jeg kommer her ikke for musikken, men for fællesskabet skyld, og mange gange bliver man og hygger i området, selvom man har fri, forklarer hun.

- Det er menneskerne, fællesskabet og sammenholdet - det er det vi kommer for her i håndværkerbyen. Det er ikke for musikken, supplerer Benjamin Graves og Natasja Larsen, som også er frivillige festivalhjælpere.

- Vi ar jo et kæmpe fællesskab. Vie r jo som en familie her, supplerer unge Julius Pilegaard, der nærmest er vokset op med festivalen i blodet da hans forældre har været frivillige i mange år.

Lørdag aften kulminerede det ugelange hyggearbejde med en fest i de nye omgivelser i bedste festival-stil til lyden af halvfemsermusik spillet live Torvehallens scene og sendt direkte ud til mange hundrede havefestivalgæster rundt om i landet via Facebook.

- Vig Havefestival er et virkelig godt initiativ og det er så dejligt at så mange bakker op om det, siger Lene Dressler.

Men det er nu ikke det samme som når det hele koger og der sættes strøm til Vig Festival, og derfor er el-teamet da også allerede begyndt nedtællingen til 2021.

- Der er 357 dage til vi begynder at starte op med opbygningen, konstaterer hun.

arrow Sendte live fra torvet til haverne
11. juli 2020 kl. 21:23 Opdateret: kl. 21:30
arrow Havefestivaler i fuld gang i hele landet
11. juli 2020 kl. 17:55 Opdateret: kl. 17:56
arrow Flot opbakning til fest i haverne
03. juli 2020 kl. 17:06 Opdateret: kl. 15:58
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk