27. oktober 2020
Efter omtale af sagen om Tasja Nielsen, der fik stjålet sin erstatning, sørger folketingsmedlem nu for en indsamling, så hun kan få pengene retur. Foto: Martin Hoffmann Kønig
Efter omtale af sagen om Tasja Nielsen, der fik stjålet sin erstatning, sørger folketingsmedlem nu for en indsamling, så hun kan få pengene retur. Foto: Martin Hoffmann Kønig
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tasja får de stjålne penge retur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tasja får de stjålne penge retur
Odsherred - 21. maj 2018 kl. 10:51
Af Martin Hoffmann Kønig

Det socialdemokratiske folketingsmedlem, Kaare Dybvad, har nu fået de nødvendige tilladelser og tirsdag igangsætter han en indsamling til fordel for Tasja Nielsen, der, som Nordvestnyt har omtalt flere gange, i sin barndom fik stjålet en erstatning på 52.000 kroner, som hun fik efter et mangeårigt seksuelt misbrug.

arrow Læs også: Ofre for sexmisbrug skal sikres erstatning

Pengene stjal et tæt familiemedlem, og Kaare Dybvad håber med indsamlingen, at kunne skaffe pengene tilbage til Tasja Nielsen.

Tasja Nielsen er taknemmelig for indsamlingen, selvom hun synes det er trist, at det er private, der skal stå for det.

»Jeg er selvfølgelig glad for at Kaare Dybvad vil stable sådan en indsamling på benene. Men det er en mærkelig følelse at sidde med, at det ansvar som staten ikke har opfyldt, nu ligger på borgernes skuldre. Selvfølgelig er det rart, hvis folk ønsker at støtte op om det, når jeg så gerne vil bruge pengene på min uddannelse. Jeg ved selvfølgelig godt at folk ikke er tvunget til at lægge penge i kassen. Men når det er sagt, så kan jeg ikke udtrykke nok gange, hvor taknemmelig jeg er, både over for Kaare, men også alle de andre der støtter op omkring denne sag. Både politikere, journalister og borgere. Det giver mig en følelse af at blive hørt og ikke mindst en slags retfærdighed, siger hun til dagbladet Nordvestnyt.

arrow Måtte hive sin mor i retten
25. august 2018 kl. 14:13 Opdateret: kl. 15:35
arrow Misbrugt: Tasjas kamp for retfærdighed
31. maj 2018 kl. 11:10 Opdateret: kl. 11:10
arrow Tasjas penge er i hus
29. maj 2018 kl. 15:36 Opdateret: kl. 10:36
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk