1. december 2020
Direktør og ejer af Sommerland Sjælland, Kåre Dyvekær, er ikke sikker på, at det kan lade sig praktisk gøre, at fremrykke forlystelsesparkens åbningsdag til den 27. maj.
Direktør og ejer af Sommerland Sjælland, Kåre Dyvekær, er ikke sikker på, at det kan lade sig praktisk gøre, at fremrykke forlystelsesparkens åbningsdag til den 27. maj.
Foto: Henrik Uhre-Prahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svært at flytte åbningsdag for Sommerland Sjælland med kort varsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svært at flytte åbningsdag for Sommerland Sjælland med kort varsel
Odsherred - 21. maj 2020 kl. 14:07
Af Helene Nielsen

Selv om der længe har ligget et ønske om genåbning af landets forlystelsesparker, så er ejer og direktør Kåre Dyvekær ikke sikker på, at det vil være muligt at lukke Sommerland Sjælland op allerede den 27. maj.

Det er der ellers blev givet grønt lys for onsdag aften, efter at der blev indgået en aftale mellem folketingets partier.

Krav fra sundhedsmyndigheder

- Vi skal lige se hvad der ligger i den nye tilladelse. Der er stadig nogle krav fra sundhedsmyndigheder, som skal vurderes, skriver Kåre Dyvekær i en mail til Nordvestnyt.

Han er heller ikke sikker på, at det vil være praktisk muligt, at flytte åbningsdagen fra den 8. juni, som den oprindelige fase 2 gav mulighed for, til den 27. maj.

"Supertanker" sat ned i fart

- Vi har lukket meget ned for vores aktivitetsniveau, siden vi fik datoen den 8. juni at arbejde efter, så vi skal arbejde med hvad der er praktisk muligt. At starte en forlystelsespark er en lang proces, og den »supertanker« vi har sat ned i fart, skal vi have fart på igen - og det tager lidt tid. Så der ses absolut på, hvad der er muligt i den kommende tid, skriver Kåre Dyvekær.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk