22. oktober 2020
- Der var brug for et venligt opråb til vores gæster, siger Brian Johansen, direktør for SuperBrugsen i Asnæs. Foto: Per Christensen
- Der var brug for et venligt opråb til vores gæster, siger Brian Johansen, direktør for SuperBrugsen i Asnæs. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SuperBrugsen: Husk nu på coronareglerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SuperBrugsen: Husk nu på coronareglerne
Odsherred - 23. september 2020 kl. 06:38

I forbindelse med et stigende smittetal har SuperBrugsen i Asnæs fundet det nødvendigt at påminde kunderne om corona-færdselsreglerne i og omkring dagligvareforretningen i Asnæs Centret.

- Vores lokale kunder er gode til at udnytte hele vores åbningstid, men vi har jo også mange gæster, og eftersom corona jo blusset op igen, så ved vi jo, at vores gæster tager op til Odsherred, og handler ind hos os. Og der opfordrer vi altså til, at man tænker sig om og viser hensyn og ikke tager hele familien med ud og handle ind, siger Brian Johansen til Nordvestnyt.

Foruden de velkendte anbefalinger om at holde afstand, spritte hænder og handle så få som muligt, er der nu tilføjet mundbindskrav til brugerne af brugsens caféområde,.

Nu skal man bære mundbind når man ankommer. Først når man har sat sig på en af cafestolene, må man tage mundbindet af. Bageriafdelingen er nu inddelt i to, så der er en specifik kø til de kunder, der ønsker at gøre brug af caféområdet.

Alle ansatte i butikken har fået tilbud om en antistoftest, og det har mange taget imod, fortæller Brian Johansen .

- Vi er 7-9-13 gået fri af smitte blandt personalet, som jo er meget udsatte, siger han.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk