25. juni 2021
Skateparken i Nyøbing er godt slidt, men gode kræfter arbejder på at få den gjort lovlig og der skal dannes en egentlig forening. Foto: Marianne Nielsen
Skateparken i Nyøbing er godt slidt, men gode kræfter arbejder på at få den gjort lovlig og der skal dannes en egentlig forening. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stormøde om forening til skaterne i Nykøbing

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stormøde om forening til skaterne i Nykøbing
Odsherred - 06. maj 2021 kl. 20:48

Arbejdsgruppen omkring revitaliseringen og lovliggørelsen af skateparken i Nykøbing har inviteret til stormøde mandag aften ved ramperne på Havnevej 18 i Nykøbing.

arrow Læs også: Inspektør har fældet dom over ulovlig skatepark

Klokken 19.30 er alle, der har lyst til at hjælpe med at få etableret foreningen omkring skatebanen inviteret til at komme og give sig til kende. Der er nemlig brug for flere frivillige for at få projektet til at lykkes.

»Det er et stort koordineringsarbejde at få etableret foreningen og planlagt arbejdsopgaver, og samtidig er der meget praktisk, der skal løses. Vi har både brug for hoveder der kan organisere, og hænder, der kan tage fat på en arbejdsdag«, lyder oplægget til stormødet, hvor man også opfordres til at række hånden i vejret, hvis man har mod på at være en del af bestyrelsen eller har evnerne til at tage fat omkring det praktiske arbejde.

Foreningsdannelsen kommer i kølvandet på det faktum, at det i vinter blev kendt, at selve anlæggelsen af banen var ulovlig, da der ikke forelå en byggetilladelse og at nogle af ramperne ligeledes var så slidte, at de ikke er lovlige at bruge. Samtidig var ansvarsfordelingen utydelig i den nuværende konstruktion, hvor skatebanen reelt er en del af STU Odsherreds legeplads.

Der er dog stor politisk og administrativ velvilje til at få alle papirer og tilladelser bragt i orden, og en gruppe forældre gået sammen om at få etableret en egentlig forening.mani

arrow Skater-forældre vil skabe forening
24. april 2021 kl. 17:25 Opdateret: kl. 12:07
arrow Kæmper for ulovlig anlagt skatepark
24. april 2021 kl. 13:13 Opdateret: kl. 13:16
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk