16. juli 2020
Leguanen Hulk blev stjålet fra sit hjem i Nr. Asmindrup for 14 dage siden, og nu frygter hans »mor« at han er i fare for at dø. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Leguanen Hulk blev stjålet fra sit hjem i Nr. Asmindrup for 14 dage siden, og nu frygter hans »mor« at han er i fare for at dø. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stjålne Hulk i fare for at dø af kulde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stjålne Hulk i fare for at dø af kulde
Odsherred - 29. september 2018 kl. 15:02
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En leguan er et dyr, der kræver en høj og konstant varme. Ifølge hjemmesiden leguanliv.dk, stopper en leguan med at spise, hvis dens kropstemperatur kommer under 21 grader, og sker det på længervarende basis, så ophører den helt med at spise og dør af sult, fordi dens mave- og tarmsystem ikke kan fordøje mad under den temperatur.

arrow Læs også: Afviser at Hulk blev stjålet

Derfor er Pia Jensen også ekstra nervøs i denne tid, for familiens 18-årige leguan, Hulk, blev stjålet for snart 14 dage siden fra sit hjem i Nr. Asmindrup.

»Vi har ikke fundet Hulk endnu. Vi håber dog stadig, men håbet svinder lidt hver dag. Særligt hvis han er ude i det fri, for det er ved at blive koldt, og det kan han ikke tåle,« siger hun til Nordvestnyt.

Tilsyneladende går der flere leguaner i det offentlige rum end man måske skulle tro. I hvert fald har Pia Jensen via Facebook fået flere bud på, hvor Hulk kan befinde sig, men indtil videre uden at finde den rigtige leguan.

»Hulk har nogle kendetegn. Blandt andet mangler han nogle pigge på ryggen, og så har han de dejligste brune øjne. Vi håber stadig på at finde ham, og vi håber selvfølgelig at han overlever det stress det må være for ham ikke at være hjemme i vante omgivelser,« siger hun til avisen.

Den forsvundne Hulk er noget, der har vakt stor opmærksomhed på de sociale medier, hvor historien alene på Facebook har fået 1.000 kommentarer og er blevet delt 7.200 gange.

arrow Forsvundne Hulk er kommet hjem
14. januar 2019 kl. 04:23 Opdateret: kl. 21:23
arrow Gamle Hulk er blevet stjålet: Har været en del af familien i 18 år
18. september 2018 kl. 13:52 Opdateret: kl. 13:52
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk