24. januar 2019
Sanne Søndergaard spidder de mange fordømmende røster, hun har mødt gennem tiden som kritisk og åbenmundet satiriker. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Sanne Søndergaard spidder de mange fordømmende røster, hun har mødt gennem tiden som kritisk og åbenmundet satiriker. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stand-up fortsætter på teatret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stand-up fortsætter på teatret
Odsherred - 12. januar 2018 kl. 14:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Odsherred Teater havde i 2017 succces med comedy-aftener i samarbejde med Valdemar Pustelnik, og i det nye år fortsætter teatret med mere comedy.

Det første show i år er torsdag den 25. januar med Sanne Søndergaard og Morten Wichmann.

Sanne Søndergaard er en af Danmarks skarpe samfundsrevsere, kendt fra klummer i dagspressen, bøger som »Kære Dødsbog« og sine standup-shows.

Hun går i kødet på medierne, publikum og egen omgangskreds og spidder de mange fordømmende røster, hun har mødt gennem tiden som kritisk og åbenmundet satiriker.

Morten Wichmann er en af de vigtigste bidragsydere til den danske comedy-scene. Mange kender ham fra podcastet »Fup i farvandet«, og han er bidragsyder til tv-programmer som »Nørgaards Netfix«, »Dybvaaaaad« og »Gir det mening - ifølge Torben Chris«.

Generelt har comedy-aftenerne, med Valdemar Pustelnik som vært, været velbesøgte.

- Valdemar Pustelnik har hjulpet os med at få aftaler i stand med nogle af de største danske stand-uppere. De spiller på døren, så det er jo helt fantastisk. Vi er meget glade for, at det kører så godt med vores comedy, siger Joan Stræde, PR-koordinator på Odsherred Teater.

- Komikerne elsker at optræde, og når rammerne er gode, og publikum er klar på at grine, så rejser vi gerne langt. For næsten alle komikere er det rigtige publikum vigtigere end penge, siger Valdemar Pustelnik, der styrer showets gang og hygger om publikum.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk