24. maj 2019
Samlingen af flere funktioner i Højby giver grundlag for at rationalisere driften. Foto: Margrethe Groth
Samlingen af flere funktioner i Højby giver grundlag for at rationalisere driften. Foto: Margrethe Groth
Foto: Foto: Margrethe Groth
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sparer på administrationen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sparer på administrationen
Odsherred - 13. december 2018 kl. 13:02
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En chef færre, en mindre cheflønspulje, nedlæggelse af en lønkonsulentstilling, færre udgifter til eksterne konsulenter og færre udgifter til IT.

Den kommunale administration i Odsherred skal slankes med to mio.kr. om året. Det har byrådspolitikerne forlængst besluttet, og nu har økonomiudvalget fået en orientering om, hvordan direktionen vil finde disse besparelser i 2019.

Borgmester Thomas Adelskov (S) forventer ikke, at det i de kommende år bliver vanskeligt at finde tilsvarende besparelser på administrationen.

- Selvfølgelig vil det altid være en afvejning af, hvor langt man kan gå. Men vi flytter snart jobcentret, ydelsesafdelingen og socialpsykiatrien til Højby, og det skulle betyde, at man kan få nogle syn-energier, som vil give rum til besparelser. Derfor har vi med sindsro sagt, at der måtte være konsekvenser af disse flytninger, fortæller Thomas Adelskov, som også peger på, at ny teknologi vil skabe grundlag for effektiviseringer.

- Men det kan også få nogle konsekvenser for personalet, men det er så en diskussion og prioritering, vi må tage i byrådet, siger han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk