18. september 2020
Står det til et flertal i miljø- og klimaudvalget i Odsherred Kommune, så genansættes der en parkeringsvagt. Foto: Peter Andersen
Står det til et flertal i miljø- og klimaudvalget i Odsherred Kommune, så genansættes der en parkeringsvagt. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Snævert flertal vil genansætte parkeringsvagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Snævert flertal vil genansætte parkeringsvagt
Odsherred - 17. september 2020 kl. 09:22
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fire stemmer for og tre stemmer i mod blev stemmeresultatet, da byrådsmedlem og næstformand i miljø- og klimaudvalget i Odsherred Kommune, Vagn Ytte Larsens (S), forslag om genindførelse af en p-vagt ordning i Odsherred blev vedtaget i miljø- og klimaudvalget.

Venstre og DFs udvalgsformand stemte imod forslaget, og Vagn Ytte Larsen er overbevist om at sagen har så stor politisk symbolværdi, at den givet ender med at skulle afgøres af det samlede byråd.

Men før sagen kommer så langt, så skal den lige runde fagudvalget en gang mere, for nok besluttede flertallet bestående af Enhedslisten og Socialdemokratiet en principiel genansættelse af en parkeringsvagt, men forvaltningen er blevet bedt om at levere historisk og juridisk materiale før sagen kan endelig afgøres, hvilketd en vil blive på udvalgets næste møde.

Ifølge Vagn Ytte Larsen vil en parkeringsvagt kunne afhjælpe det han kalder trafikalt sommerkursus, og han er overbveist om, at ordningen kan gennemføres udgiftsneutralt.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk