4. august 2021
Dragsholm slots direktør, Mads Bøttger, har overtaget formandsposten i Poul Johansen Fonden.
Dragsholm slots direktør, Mads Bøttger, har overtaget formandsposten i Poul Johansen Fonden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slotsdirektøren har overtaget formandsposten i kendt kulturfond

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slotsdirektøren har overtaget formandsposten i kendt kulturfond
Odsherred - 19. juni 2021 kl. 09:50
Af Martin Hoffmann Kønig

Poul Johansen Fonden, der er medejer af Poul Johansen Maskiner, PJM, og en særdeles generøs kulturfond har skiftet ud i bestyrelsen.

Dragsholm slots ejer, Mads Bøttger, er blevet ny formand efter Teddy Wivel, mens direktør Ivar Lassen Skytt er trådt ud af bestyrelsen og er blevet afløst af Holbæk Kommunes tidligere borgmester, Søren Kjærsgaard, og Mads Bøttger ser frem til arbejdet.

»Det er med stor ydmyghed og lige så stor stolthed, at jeg nu bærer depechen videre sammen med den øvrige bestyrelse. Det er store sko at fylde ud efter Teddy Wivel, der i 50 år har arbejdet med Poul Johansen Maskiner. Han og Iver Lassen Skytt, har været meget værdifulde i forbindelse med det salg af PJM, som er gennemført og i de første skridt af den omstrukturering af fonden, som er i gang. Deres kendskab til Poul Johansen og hans ønsker med både virksomheden og fonden har været af stor betydning for processen og for de valg, vi har truffet for fond og virksomhed. Poul Johansen var en stor mæcen og inspiration i vores område, både via fonden og via virksomheden, og jeg ser meget frem til at bære hans visioner videre i fondens arbejde sammen med den øvrige bestyrelse. Jeg er glad for, at Søren Kjærsgaard har takket ja til at tage del i bestyrelsens arbejde, og tilføre sine kompetencer i det forestående arbejde. Samtidig glæder det mig at indtræde i PJM Automations bestyrerlse og være tæt på den spændende rejse, som virksomheden skal på,« siger han.

Ifølge Teddy Wivel skal fondens uddelingspolitik vurderes i løbet af efteråret.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk