19. januar 2018
Et stærkt og stjernepakket landliggerhold kunne ikke trække det store publikum til Højsandet.                              Foto: Helene MacCormac
gallery icon

Se billedserie

Et stærkt og stjernepakket landliggerhold kunne ikke trække det store publikum til Højsandet. Foto: Helene MacCormac
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skuffende få tilskuere til årets landliggerkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skuffende få tilskuere til årets landliggerkamp
Odsherred - 20. juli 2017 kl. 23:11
Af Helene MacCormac
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Om det var fordi vejrprofet Peter Tanev var med på landliggerholdet ved torsdagens årlige og meget tradionsrige landliggerkamp på Højsandet i Rørvig vides ikke. I hvert fald holdt de sorte skyer sig tætte under hele kampen, mens de til gengæld lod regnen vælte ned i samme sekund dommer Kenn Hansen havde fløjtet kampen af.

Kampen endte 5-1. Traditionen tro blev det en sejr til Landliggerne, som talte så store navne som Stig Tøfting, Ruben Bagger og Kim Daugaard.

2168 tilskuere dukkede op til kampen. Et tal, som ikke imponerede Stanley Birch fra Rørvig Idrætsforening, som har stået for koordineringen af kampen.

- Vi har tidligere år været oppe på 3400 tilskuere. Så det er ærgerligt, at der ikke er kommet flere i dag. Jeg tror det skyldes vejrudsigternes trusler om tordenvej i dag, sagde Stanley Birch i halvlegen.

Han synes i øvrigt det var et godt arrangement, og var meget glad for den store hjælp landliggerspillerne også havde givet i forbindelse med kampen.

- Især Stig Tøfting og Martin Johansen har været rigtig gode til at trække i tråde, så vi kunne stille med et godt landliggerhold igen i år, sagde Stanley Birch.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk