20. januar 2019
Fårevejlehallens nye halinspektør, Rene Nielsen, vistesammen med datteren Ria hallen med de mang enye reklameskilte frem.
gallery icon

Se billedserie

Fårevejlehallens nye halinspektør, Rene Nielsen, vistesammen med datteren Ria hallen med de mang enye reklameskilte frem.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skilte for 75.000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skilte for 75.000 kroner
Odsherred - 16. januar 2018 kl. 06:33
Af Helene MacCormac
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var langt mellem de sure miner, da Fårevejle Hallerne søndag holdt åben hal og nytårskur, og formand Erik Winther samtidig informerede sidste nyt fra hal-fronten. For der er sket store ting og sager i det forgangne år i den gamle hal fra 1964. En ældre opvaskemaskine, som har skyllet porcelæn i mere end 22 år og gardiner, som har hængt 25-30 år i hallens selskabslokaler, plus andet nedslidt inventar, fik sidste år bestyrelsen til at se sig om efter mulige indtægtskilder.

- Vi tænkte, at vi kunne sælge reklameskilte til det lokale erhvervsliv, som så kunne hænge og reklamere lidt nede i hallen, fortalte Erik Winther.

Bestyrelsen havde håbet på at sælge 10-15 skilte, som så kunne indbringe 20-30.000 til hallen.

- Jeg beklager, at vi i bestyrelsen ikke var bedre til at budgettere. Vores forudsigelser holdt slet ikke. Vi har nemlig solgt 57 skilte, og derved fået 75.000 kroner til hallen, fortalte den glade formand.

Lions Club Dragsholm overrakte oven i hatten hallen en check på 5000 kroner som hjælp til det nye handicaptoilet, der er ved at blive etableret på stedet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk