19. september 2021
I Århus har kommunen allerede sat advarselsskilte op, ikke fordi de er forpligtede, men fordid et var et politisk ønske. privatfoto
I Århus har kommunen allerede sat advarselsskilte op, ikke fordi de er forpligtede, men fordid et var et politisk ønske. privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skilte afventer retssagen mod Mols-Linien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skilte afventer retssagen mod Mols-Linien
Odsherred - 03. maj 2016 kl. 09:10
Af Martin Hoffmann Kønig

Bliver Mols-Linien i dag dømt for at have sejlet for hurtigt den 24.juli 2014, så tolkes det i Odsherred Kommune som et enestående eksempel på dårlig sejlads, og det vil ikke få kommunen til at overveje at skilte mod farlige bølger.

arrow Læs også: Rederi anker ikke dom

Vælger byretsdommer Svend Erik Hansen og hans to søkyndige domsmænd, derimod at frikende rederiet for fartsejlads, så er sagen straks helt anderledes.

Det forklarer fagleder Michael Bay, fra Odsherred Kommune. Til dagbladet Nordvestnyt, siger han, at kommunen vil genoverveje om ikke der skal opsættes advarselsskilte langs de kyster,d er er tættest på færgehavnen på Odden.

I Århus har man opsat advarselsskilte på seks badestrande, og til Nordvestnyt, siger afdelingschef ved vand. miljø og landbrug Mogens Bjørn Nielsen, at skiltene er sat op, fordi hverken Mols-Linien eller de statslige myndigheder, der egentlig har ansvaret, har taget sig sammen til at gøre noget ved problemet, og fordi der har været et politisk ønske om at yde den ekstra service til badestrandenes gæster.

arrow Sejlruten bliver ikke ændret
17. maj 2016 kl. 20:45 Opdateret: kl. 13:06
arrow Mols-Linien skyldig i sag om monsterbølge
09. maj 2016 kl. 12:09 Opdateret: kl. 17:44
arrow Monsterbølge mangler på Youtube
03. maj 2016 kl. 14:55 Opdateret: kl. 14:55
Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk