18. juni 2021
Thomas Aagesen, forælder til en ung, som benytter sig af skater-og scotteparken på havneni i Nykøbing, kunne konstatere, at denne  rampe var i en meget dårlig forfatning.  Foto: Torben Andersen
gallery icon

Se billedserie

Thomas Aagesen, forælder til en ung, som benytter sig af skater-og scotteparken på havneni i Nykøbing, kunne konstatere, at denne rampe var i en meget dårlig forfatning. Foto: Torben Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skaterbane blev tjekket af forældre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skaterbane blev tjekket af forældre
Odsherred - 15. maj 2021 kl. 15:51
Af Torben Andersen

- Det ser værre ud end forventet!

Sådan lød det fra Thomas Aagesen lørdag formiddag på skaterbanen på havnen i Nykøbing.

Efter cirka en times arbejde og undersøgelse af den ene rampe kunne han nemlig konstatere, at træværket slet ikke havde det godt.

Han var en af adskillige forældre, som tilbragte lørdag formiddag med at undersøge og indlede renoveringen af skater- og scooteparken.

Odsherred Kommune kan ikke give en byggetilladelse og lovliggøre skater- scooteparken, før de berørte ramper bliver kasseret eller sat i stand.

Mandag blev en gruppe forældre og unge enige om at nedsætte en række arbejdsgrupper, som skal sikre, at skater-og scooteparken kan benyttes igen. Samtidig blev der stiftet en forening, som skal stå for at drive skater-og scooteparken.

Torben Pedersen, også forælder til en ung, som benytter sig af den populære skaterpark på havnen, var ligeledes mødt op lørdag formiddag.

- Vi skal have gjort skaterbanen i ordentlig stand, så den kan blive lovliggjort, så børnene og de unge kan bruge den fremover. Meget er slidt ned, noget er begyndt at rådne, og der er huller forskellige steder. Det skal vi have fikset. Vi håber, at vi kan nøjes med reparationer og udbedringer, men den første rampe, vi har set på, ser bestemt ikke så godt ud. Men det er stort set alle ramper, der skal gøres noget ved, fortalte Torben Pedersen.

Skaterpladsen blev etableret for seks år siden.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk