17. januar 2021
Besøgsmarken ved Fårevejle er blevet en fast bestandel i de ture, som naturskolen tilbyder kommunens skoleelever. Foto: Jesper Danscher
Besøgsmarken ved Fårevejle er blevet en fast bestandel i de ture, som naturskolen tilbyder kommunens skoleelever. Foto: Jesper Danscher
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se hvem der fik ros af kultur- og folkeoplysningsudvalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se hvem der fik ros af kultur- og folkeoplysningsudvalg
Odsherred - 14. januar 2021 kl. 09:44
Af Jesper Danscher

Der var masser af ros til formidlings- og undervisningsansvarlig i Geopark Odsherred Jakob Walløe Hansen, da han i Teams-møde med kultur- og folkeoplysningsudvalget skulle evaluere det første år med Geopark Odsherred som ansvarlig for naturskoleaktiviteterne i Odsherred.

- Der var ros til Geopark Odsherred for den måde, den har stået for undervisningen i et år, der har været meget udfordret af corona-nedlukninger, siger formanden for kultur- og folkeoplysningsudvalget Gitte Hededam (S).

Til trods for corona-nedlukninger er det lykkedes at holde målet med 200 besøg i løbet af 2020. Turene er gået til blandt andet besøgsmarken ved Fårevejle og til Tun-museet på Odden.

Besøgsmarken er ikke blot til skoleeleverne, men besøges sommeren igennem af en masse turister, der på den måde lærer Lammefjordens produkter at kende.

- Det er et godt projekt, understreger Gitte Hededam.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk