30. juli 2021
Revydirektør Bente Eskesen (tv.) og Susanne Breuning får publikum i grine-krampe som Trille og Trælse i sketchen »Der var engang«, hvor der konstant bliver grebet ind med nye lov-ændringer i deres eventyr for  børn.
gallery icon

Se billedserie

Revydirektør Bente Eskesen (tv.) og Susanne Breuning får publikum i grine-krampe som Trille og Trælse i sketchen »Der var engang«, hvor der konstant bliver grebet ind med nye lov-ændringer i deres eventyr for børn.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se de sjove billeder: Ny power på Dragsholmrevyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se de sjove billeder: Ny power på Dragsholmrevyen
Odsherred - 06. juli 2018 kl. 10:30
Af Stefan Andreasen

De garvede revy-spillere Bente Eskesen og Susanne Breuning og sidste års nytilkommer Søren Graversen har fået ny luft og power på turboen efter et perfekt match med satirikeren Jakob Fauerby fra trioen Platt-form.

arrow Læs også: Revynominering vækker glæde

Revyen, der spiller på Odsherred Teater i Nykøbing Sjælland, har undertitlen »Holder vand«, og det lever den fuldt ud op til med et sikkert mix af sydende satire, vanvid, plat komik, selvironi, bidskhed og underfundighed.

Der er skåret til benet med den nye instruktør; der bliver skudt med både skarpt og blødt. En ny legekammerat, der er med til at få hele holdet til at syde af ny, løssluppen energi og velspillede figurer.

Publikum får ondt i maven af at grine og får masser af stof til eftertanke, blandt andet i genialiteten »Der var engang«, hvor Trille og Trælse fortæller børneeventyr, og en betjent griber ind over for figurerne på grund af manglende opholdstilladelse og brud på maskeringsforbud (Rødhætte).

Jakob Faurby har - ligesom revy-holdet i øvrigt - skarp sans for samfund og tendenser. Satiren syder raffineret under overfladen: Mette Frederiksens hjemvenden til Aalborg, hvor hun allerede i børnehavens »Sort stue« var ferm til at ekskludere; stræbende mødre der ikke forstår deres 12-tals-pigers stress; hårde, dystre ord, der sniger sig ind i en dansk diktat, de unges køns-forvirring, bedstemødres jagt på evig ungdom - og meetoo-kampagnen.

Lars Løkke Rasmussens »privat« og »offentlig« betegnelser får et herligt twist, og det lykkelige Danmarks trang til at hegne sig inde får latter-rullende liv, da direktøren i Degns Hegn holder tale.

Publikum snydes ikke for drikfældige Rikke og Kirsten, der spritter op under begravelsen - med party i »forslamningshuset«.

arrow Revykunstner på Ganløse Kro kan få årets Dirch
09. juli 2018 kl. 15:06 Opdateret: kl. 15:06
arrow Går Årets Dirch til Kasper G.?
09. juli 2018 kl. 14:11 Opdateret: kl. 13:02
arrow Fornem nominering til lokal revy
09. juli 2018 kl. 13:13 Opdateret: kl. 13:13
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk