21. oktober 2019
Politiet lover, at de vil være mere synlige i Odsherred fremover.
Politiet lover, at de vil være mere synlige i Odsherred fremover.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Samarbejde skal dæmpe antallet af indbrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Samarbejde skal dæmpe antallet af indbrud
Odsherred - 18. juni 2019 kl. 10:15
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I første kvartal 2019 er der sket en 26 procents stigning i antallet af indbrud i beboelse, mens der i samme periode er sket et fald på 55 procent i indbrud i fritidshus, men borgmester Thomas Adelskov (S) slår fast, at tallene ikke nødvendigvis viser en tendens.

»Hvis man ser på tallene ser det ud som om der er et vist fald i indbrud, og når man ser frem i de tal der er helt aktuelle, så ser det ud som om det er en tendens, der holder. Men det kan forandre sig på kort tid,« siger han til Nordvestnyt.

Karin Storm fra politiets Forebyggelse Vest, forklarer, at Odsherred ikke er belastet af udefrakommende kriminelle, men at det mest er lokale kriminelle, der står bag de fleste indbrud, og så opfordrer hun til et større samarbejde med borgerne, som opfordres til at dele deres observationer, tip og kendskab til lokale forhold, og politiet har derfor udgivet en flyer, blandt andet med kontaktoplysninger på to lokalbetjente som kan kontaktes, og det glæder borgmesteren.

»Ud over den flyer har politiet også lovet at deltage ved en række offentlige arrangementer. Det er jo en erkendelse fra politiets side af at der er et stykke vej til borgernes tillid, for mange spørger jo sig selv om politiet kommer når de ringer og har brug for hjælp. Derudover forventer jeg, at vi i byrådet til august kommer til at drøfte et ad hoc udvalg, der kan se på vores kriminalitetsindsats over for de unge, og i den indats har politiet lovet, at vi også kan trække på deres ressourcer,« siger han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk