27. februar 2020
I dag mandag den 20. januar sættes salget af de næste 24 boliger til salg.
I dag mandag den 20. januar sættes salget af de næste 24 boliger til salg.
Foto: Pelle
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Salget af næste etape er startet i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Salget af næste etape er startet i dag
Odsherred - 20. januar 2020 kl. 12:45
Af Jesper Danscher
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De første 28 andelsboliger på Vig Bakke er solgt, og boligerne er under opførelse. Der blev holdt rejsegilde den 13. december sidste år. De første af disse boliger er klar til indflytning i sensommeren i år.

De næste 24 boliger er planlagt, og salget startede hos Nybolig i dag mandag den 20. januar.

- Vi har ca. 200, der er skrevet op til enten andels- eller lejebolig, som har fået tilsendt oplysninger forleden, så vores forventning er, at de 24 andele relativt hurtigt bliver tegnet, skriver ejendomsmægler Morten Egeskov i en mail.

De næste 24 boliger er i bund og grund magen til de første 28, bortset fra, at alle 24 bliver i stueplan, og at der bliver tilknyttet et fælleshus til boligerne.

Navnet på den nye andelsboligforening bliver Skjoldvig - opkaldt efter en tyr, som for år tilbage har fået på jorden, hvor boligerne opføres.

- Vi har hele tiden troet på projektet på Vig Bakke, men var selvfølgelig spændte på, hvordan folk ville tage imod det. Jeg er derfor utroligt glad for, at det så hurtigt lykkedes at få tegnet alle andele og få stiftet en andelsboligforening, og jeg glæder mig hver dag over at kunne følge med i byggeriet fra vores kontor i Vig. Vi får fortsat daglige henvendelser om andelsboligerne på Vig Bakke, og derfor tror jeg også på, at det vil gå stærkt, når vi starter salget af de næste 24 boliger, siger Morten Egeskov.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk