18. oktober 2019
Politikerne i Odsherred Kommune har sparet det hidtidige rygcenters tilbud til lukning, og der kommer til at gå flere måneder før nyt tilbud er på plads.
Politikerne i Odsherred Kommune har sparet det hidtidige rygcenters tilbud til lukning, og der kommer til at gå flere måneder før nyt tilbud er på plads.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rygpatienter svæver i usikkerhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rygpatienter svæver i usikkerhed
Odsherred - 13. maj 2019 kl. 12:01
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I 25 år har Odsherred Kommune haft et fagligt flagskib i rygcentret, der gennem et tværfagligt tilbud med psykolog og fysioterapeut har hjulpet i hundredvis af kroniske rygpatienter tilbage på arbejdsmarkedet.

En rigtig god forretning for kommunen, men da politikerne skulle spare 500.000 kroner, valgte et flertal i kommunens social- og forebyggelsesudvalget at hente dem på rygcentret, og det har kostet dyrt.

Der er stadig ikke sat et tlbud i stedet, og de to mest rutinerede medarbejdere har sagt op.

I følge Helle Oldrup Jensen, der er leder af sundhedsafdelingen i Odsherred Kommune, så er der ikke noget nyt tilbud på plads før tidligst til august, men der knokles på det, lover hun.

»Ledere og medarbejdere er godt igang med at planlægge fortsættelsen af patientuddannelse til borgere med ryglidelser i henhold til de nuværende kliniske anbefalinger på området, og med inspiration fra rygcentrets 25 års erfaring,« siger hun til dagbladet Nordvestnyt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk