30. maj 2020
Forsanger Tonny Lynge og bassist Rasmus Rasmussen i front for Overload - til hygge-arrangementet spiller Overload unplugged. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Forsanger Tonny Lynge og bassist Rasmus Rasmussen i front for Overload - til hygge-arrangementet spiller Overload unplugged. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rock og flødekartofler til fordel for festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rock og flødekartofler til fordel for festival
Odsherred - 18. oktober 2019 kl. 21:45
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Folkene bag Asgaard Rock Festival i Asnæs inviterer lørdag den 19. oktober til unplugged efterårshygge med fællesspisning og koncerter i Asnæs Forsamlingshus.

- Udover, at vi gerne vil socialisere mere med alle jer dejlige festival-gængere, er det også for at skabe kapital til en endnu bedre festival i 2020. Vi sætter utrolig stor pris på jeres opbakning og håber, at vi ses, lyder det fra arrangørerne.

Overskuddet fra billetsalget går til næste års Asgaard Rock Festival.

Dørene til hygge-koncerten åbner kl. 17, og fra kl. 18 serverer Flemming Mortensen fra forsamlingshuset middag med blandt andet oksefilet og flødekartofler.

Fra kl. 19 spiller det normalt solidt forstærkede, lokale rock-coverband Overload en akustisk koncert. Bandet spiller cover-versioner af numre fra blandt andre D-A-D, Volbeat, Steppenwolf, Joan Jett, Lynyrd Skynyrd og Gasolin'.

Overload består af guitaristerne Thomas Winther og Michael Underbjerg, forsanger Tonny Lynge, Rasmus Rasmussen, bas, og Per Vestergård Svanebjerg, trommer.

Kl. 21 er der auktion til fordel for næste års festival, og fra kl. 22 spiller Munch & Broderskabet friske fortolkninger af musikken fra Kim Larsen og Gasolin' - med lokale Anders Munch i front.

Asgaard Rock Festival begyndte i 2016 som en privat rock-begivenhed i Tonny Lynges baghave på Åsevangsvej i Asnæs.

Med tiden er arrangementet vokset til en festival med boder, madtelte, barvogne, »Garage-scenen« og den større »Container-scenen«, der er en udbygget lastbil-trailer.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk