26. juni 2019
Politiet sigtede torsdag en 45-årig mand og en 46-årig kvinde for besiddelse af euforiserende stoffer på en adresse ved Asnæs. (Arkiv)
Politiet sigtede torsdag en 45-årig mand og en 46-årig kvinde for besiddelse af euforiserende stoffer på en adresse ved Asnæs. (Arkiv)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ransagning hos formodet Facebook-pusher: Narko beslaglagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ransagning hos formodet Facebook-pusher: Narko beslaglagt
Odsherred - 06. april 2018 kl. 11:16
Af Jesper Danscher
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag klokken 10.30 foretog specialpatruljen fra Midt- og Vestsjællands Politi en ransagning af en adresse ved Asnæs, hvor nogen kunne mistænkes for besiddelse af euforiserende stoffer.

arrow Læs også: Narkosigtet: - Jeg producerer bare creme

Ved ransagningen, som politiet på forhånd havde fået rettens godkendelse af, fandt politiet knap 1,6 kg marihuana, ca. 25 gram hash, en joint, fire »cannabis-slikkepinde«, ca. to liter cannabis-creme, et kontantbeløb samt diverse remedier til produktion af de fundne produkter, som ifølge den foreløbige efterforskning i sagen formodes at være blevet solgt/distribueret via en lukket gruppe på et socialt medie.

På adressen traf politiet en 45-årig mand og en 46-årig kvinde fra Asnæs, som blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer ved besiddelse af de euforiserende stoffer med henblik på videresalg.

De ulovlige effekter blev beslaglagt, og politiet skal nu have cannabis-cremen nærmere undersøgt for at finde indholdet af THC i produktet.

De to sigtede vil således høre nærmere fra politiet, når sagen er efterforsket yderligere, og resultatet af den kemiske undersøgelse er klar.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk