21. juni 2021
Det kendte Vig Sommermarked - tre dage med kræmmermarked i Vig i august - er aflyst på grund de netop vedtagne restriktioner for store forsamlinger. De almindelige markedsdage lørda og onsdag er udskudt til efter 1. august.
gallery icon

Se billedserie

Det kendte Vig Sommermarked - tre dage med kræmmermarked i Vig i august - er aflyst på grund de netop vedtagne restriktioner for store forsamlinger. De almindelige markedsdage lørda og onsdag er udskudt til efter 1. august.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ramt af genåbnings-plan: Kendt kræmmermarked må også aflyse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ramt af genåbnings-plan: Kendt kræmmermarked må også aflyse
Odsherred - 04. maj 2021 kl. 13:55
Af Stefan Andreasen

Det tre dage lange Vig Sommermarked 6.-8. august med overnattende kræmmere, tivoli-forlystelser og livemusik i markedsteltet, arrangeret af støtteforeningen Vig Tuske- og Kræmmermarked, rammes nu også af de netop vedtagne genåbnings-restriktioner for større forsamlinger (loft over orsamlings-størrelsen, opdeling i sektioner og nul camping) og må aflyses.

Det oplyser torvemester Søren Helbo.

-
Selvom vi havde en fornemmelse af, hvor det bar henad, er det sørgeligt, at vi nu skal aflyse for andet år i træk. Det er lige til at græde over, siger Søren Helbo.

Han skal i gang med at de praktiske ting omkring aflysningen, blandt andet kontrakterne med musikere til de tre koncerter i det store markedstelt.

Hvis vejret er godt, kan Vig Sommermarked samle op imod 30.000 gæster på de tre dage og cirka 200 kræmmere i store markedstelte.

De traditionsrige markedsdage lørdage og onsdage (i sommerferien) på kræmmerpladsen i Vig, i daglig tale Vig Kræmmermarked, bliver også ramt af genåbningsplanen.

- Foreløbig er de almindelige markedsdage på kræmmerpladsen sat på pause indtil 1. august, med mindre der pludselig viser sig en ny åbning i restriktionerne.

- Så må vi se, om det kan lade sig gøre at holde markedsdage efter 1. august. Det ved vi først noget om senere på sommeren. Det afhænger helt af, om der er forsamlingsforbud til den tid, og om der skal sektions-inddeles, for det kan vi slet ikke styre på sådan et kræmmermarked, siger Søren Helbo.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk