30. september 2020
Tidligere turistchef i Odsherred Hans-Jørgen Olsen har endnu sin afskedsreception til gode.  Den skulle være holdt i april, men corona spændte ben. Nu forsøger man sig med en dato i september. Foto: Per Christensen
Tidligere turistchef i Odsherred Hans-Jørgen Olsen har endnu sin afskedsreception til gode. Den skulle være holdt i april, men corona spændte ben. Nu forsøger man sig med en dato i september. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Prøver igen: Ny dato for afsked med chefen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Prøver igen: Ny dato for afsked med chefen
Odsherred - 02. juni 2020 kl. 06:37
Af Marianne Nielsen

Corona satte en kæp i hjulet for Odsherreds mangeårige turistchef Hans-Jørgen Olsens afskedsreception. Forsamlingsforbud og afstand harmonerede dårligt med pindemadder og farvelkram i midten af april, hvor afskedsreceptionen skulle være foregået.

arrow Læs også: - Der har altid været noget lidt lusket over Hans-Jørgen

Derfor blev den officielle afsked efter 32 år som turistchef og de seneste godt fem år tillige som direktør for Fonden Geopark Odsherred udskudt til bedre tider.

Men nu prøver Mads Bøttger, formand for Visit Odsherred og Michael Kristiansen, formand for Fonden Geopark Odsherred, at give Hans-Jørgen Olsen en afskedsreception den 2. september i teatercafeen i Nykøbing i håbet om at coronaen forholder sig i ro sommeren over.

Der vil samtidig være lejlighed til at hilse på Geoparkens »nye« direktør, Morten Egeskov, der overtog Hans-Jørgen Olsens kontor 1. april og direktør for Destination Sjælland Jens Müller.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk