26. marts 2019
Hudnested-Rørvig Færgefart er en veldrevet virksomhed, der også sidste år landede et pænt overskud. Foto: Lars Skov
Hudnested-Rørvig Færgefart er en veldrevet virksomhed, der også sidste år landede et pænt overskud. Foto: Lars Skov
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Populær færgeoverfart med pænt overskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Populær færgeoverfart med pænt overskud
Odsherred - 11. juli 2018 kl. 16:26
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Solen gør så meget godt i disse dage, også for Hundested-Rørvig Færgefart, hvis fem år gamle færge M/S Isefjord dagligt transporterer glade sommergæster mellem Odsherred og Halsnæs.

Sidste år var sommervejret af en ganske anden støbning, men alligevel lykkedes det færgeselskabet at få et ganske flot årsregnskab, med et overskud på 3,6 millioner kroner.

Årets omsætning var på 13,587 mio. kroner mod 13,52 mio. kroner året før, og lønudgifterne steg fra 6,5 mio. kroner i 2016 til godt syv mio. kroner i 2017, mens selskabets egenkapital steg fra 20,7 mio. kroner i 2016 til 24,2 mio. kroner i 2017.

Selskabet er ejet af Bo Andersen og Kennie Kjeldsen, der begge bor i Hundested, og Bo Andersen er en travl mand, der både har overfartsleder og direktørkasketten at tage vare på. Særligt i øjeblikket, hvor det gode vejr gør højsæsonen løfterig, og selvom han ikke er til den helt store begejstring over sidste års regnskab, så er han ikke i tvivl om, hvad der har givet det positive resultat.

»Vi har haft et acceptabelt regnskab, og det til trods for vejrgudernes dårlige indflydelse i 2017. De sidste par år har vi været begunstiget af den lave rente og relativt lave oliepriser, som jo desværre er på vej op igen. Vi håber på, at det gode vejr fortsætter her i 2018, så vores omsætning kan løftes og resultatet ikke kun skal frembringes ved besparelser.

I 2013 blev M/S Isefjord »født« på et værft i Chittagong i Bangladesh, og dengang slog Bo Andersen fast, at den nye færge er med til at redde færgeoverfartens eksistens som en af landets eneste privatejede færgeoverfarter,« sige rhan til Nordvestnyt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk