22. november 2017
Mike og Christina Olsen vil gerne gøre så stor en del af menuen som muligt hjemmelavet og håber på at få en aftale om pølselevering af fra en slagter. Foto: Marianne Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Mike og Christina Olsen vil gerne gøre så stor en del af menuen som muligt hjemmelavet og håber på at få en aftale om pølselevering af fra en slagter. Foto: Marianne Nielsen
Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pølserne er glade på stationen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pølserne er glade på stationen
Opdateret 16. februar 2017 kl. 10:16
Odsherred - 15. februar 2017 kl. 07:51
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et ung par fra Regstrup har overtaget Madsens Food House på Jernbanevej i Nykøbing og nu er det Mike og Christina Olsen, der serverer pølser. Skilte i vinduet fortæller, at stedet har ændret navn til Den Glade Pølse.

- Vi så på Facebook, at den var til salg, og så tænkte hvorfor ikke, og vi overtog den forrige fredag. Så det er ret nyt, fortæller 25-årige Mike Olsen, der sammen med sin kone, 18-årige Christina er de nye ejere.

Mike og Christina Olsen er begge fra Holbækområdet og blev gift i foråret. Sammen har de en lejlighed i Regstrup og her bliver de boende. Mike har også sit eget firma med vinduespolering, men parret er klar til at kaste sig ud i livet som pølsevognsejere i Nykøbing.

- Det er nok det her med, at andre ikke skal bestemme, hvad man skal lave. At have sit eget og kan gøre lidt mere som man vil, forklarer Christina Olsen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk