22. januar 2018
Hvis man ønsker at køre på vandscooter i Odsherred, kræver det  - udover et særligt kørekort - kendskab  til for eksempel, hvor der er beskyttede naturområder.
gallery icon

Se billedserie

Hvis man ønsker at køre på vandscooter i Odsherred, kræver det - udover et særligt kørekort - kendskab til for eksempel, hvor der er beskyttede naturområder.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Plads til vandscootere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Plads til vandscootere
Odsherred - 21. april 2017 kl. 07:24
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Formanden for havnerådet i Odsherred Kommune, Morten Egeskov (V), ønsker, at rådet skal behandle vandscootersejladsen i og omkring havnene.

- Jeg har fået flere henvendelser fra brugere af havnene om sagen. De mener, at det er vanskeligt at finde ud af reglerne på området. Jeg har dog ikke indtryk af, at vandscootere er et stort problem, siger Morten Egeskov og fortsætter:

- Jeg forstår godt, at man vil bruge vandscootere ved havnene, og vi skal finde en måde at regulere det på, så man gøre det uden at genere dem, som ligger i selve havneindløbet. Et særligt problem eksisterer i Rørvig Havn, hvor der er et Natura 2000-område (beskyttet området, red.), som betyder, at man må sejle den ene vej, men ikke den anden. Så vi har også en kommunikationsopgave.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk