21. oktober 2021
Politiet beslaglagde fredag eftermiddag en varebil, fordi bilens fører otte gange var blevet sigtet for at køre i i bil selvom han var frakendt retten til at føre bil.
Politiet beslaglagde fredag eftermiddag en varebil, fordi bilens fører otte gange var blevet sigtet for at køre i i bil selvom han var frakendt retten til at føre bil.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Otte gange uden kørekort, og så tog politiet hans varevogn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Otte gange uden kørekort, og så tog politiet hans varevogn
Opdateret 11. oktober 2021 kl. 15:55
Odsherred - 11. oktober 2021 kl. 11:22
Af Martin Hoffmann Kønig

En politipatrulje mødte fredag eftermiddag en bilist i Højby, der bakkede med en trailer bag sin varebil.

Politiet besluttede, at de ville foretage en rutinemæssig kontrol af både fører og køretøj, og de bad bilisten, der var en 37-årig mand fra lokalområdet, om at måtte se hans kørekort, men de måtte tage til takke med hans sygesikringsbevis.

Den 37-årige viste sig nemlig slet ikke at have noget kørekort, da han i 2015 blev frakendt kørekortet i otte år for spirituskørsel i gentagelsestilfælde.

Og nummerpladen, som sad på bilen passede til en anden bil og var meldt stjålet fra et autocenter i Nykøbing nogle dage forinden.

Den 37-årige blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden og for tyveri af nummerplader. politiet valgte samtidig at beslaglægge den 37-åriges varebil, da det viste sig at være 8.gang han blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden inden for de seneste tre år.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk