19. juli 2019
Odsherred er på vej ind i et turismesamarbejde med VisitVestsjælland. Foto: Mie Neel
Odsherred er på vej ind i et turismesamarbejde med VisitVestsjælland. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Odsherred på vej ind i vestsjællandsk turistselskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odsherred på vej ind i vestsjællandsk turistselskab
Odsherred - 14. februar 2019 kl. 14:21
Af Ulla Grundtvig Brask og Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For at kunne imødekomme kravene til fremtidens destinationsselskaber vil kommunerne i Nordvest- og Vestsjælland gå sammen i et fælles destinationsselskab. Selskabet er dog ikke etableret endnu, men kommunerne Odsherred, Kalundborg, Slagelse og Sorø er godt på vej ind i turistsamarbejdet.

Sagen har netop været fremlagt i arbejdsmarkeds- og erhvervsudvalget i Sorø, hvor politikerne i enighed besluttede, at den skal ud i høring i forbindelse med proces- og tidsplanen.

- Vi synes, det ser fornuftigt ud, men det kan jo godt være, at der er en af lokale aktører, som kan bidrage med noget, vi ikke selv har set, siger udvalgets formand Rolf Clausen (V) til DAGBLADET Ringsted.

I Odsherred er emnet også på dagsordnen på det kommende møde i økonomiudvalget. I efteråret 2018 kiggede man på et samarbejde med nordsjællandske kommuner, men det er nu skrinlagt.

- Nordsjælland har tilkendegivet at de var mere fokuseret mod København, samtidig var drøftelserne med Vestsjælland om en ramme i god gænge og vi er derfor endt med at indstille Vestsjælland, oplyser borgmester Thomas Adelskov (S) til Nordvestnyt.

Turismesamarbejdet er foranlediget af Folketinget, der har besluttet, at der skal være færre og større destinationsselskaber frem mod 2021.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk