5. juli 2020
Mange lagde vejen forbi det nye Rørvig Street Food og fik en bid hurtig mad eller en tår til at slukke tørsten i sommervarmen.
gallery icon

Se billedserie

Mange lagde vejen forbi det nye Rørvig Street Food og fik en bid hurtig mad eller en tår til at slukke tørsten i sommervarmen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt mødested: Madmarked med dufte fra en god del af verden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt mødested: Madmarked med dufte fra en god del af verden
Odsherred - 27. juni 2020 kl. 19:37
Af Helene Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skiltet ved lågen lover, at der er siddepladser og bar i haven på Rørvigvej 225 i Rørvig. Går man om i haven, handler det imidlertid mere om mad fra flere dele af verden, end om baren. Siddepladser er der også mange af. Både på træpaller eller borde-bænke-sæt.

- Vi er det nye Rørvig Street Food, fortæller Morten Larsen.

Sammen med sin kopagnion, Nikolaj Saaby, har han fået ideen til madmarkedet i Rørvig.

- Jeg har færdes meget i området hele mit liv. Har kendt haven her, og Nikolaj og jeg var enige om, at et område, hvor fødevarer er i højsæde, må være et godt sted, at servere street food og skabe Danmarks måske hyggeligste madmarked, hvor der plads til, at hele familien mødes, siger Morten Larsen.

Street food er små hurtige retter man spiser stående, eller, som i det her tilfælde, siddende. Fra boderne i Rørvig serveres der thai-mad, indiske retter, burgers, smørrebrød, fish & chips, wraps og pizzaer. På udvalgte dage vil der også være levende musik på stedet.

- Fakktisk har vi været her siden påske i mindre målestok. Men mest med take-away på grund af corona. I dag var grand opening og nu håber vi, at kunne køre med fuld blæs frem til midt august. Måske sæsonen kan blive endnu længere, hvis behovet er der, siger Morten Larsen.

Geopark direktør Morten Egeskov stod for det officielle snoreklip og indvielsen lørdag. Dog lidt på et afbud.

- Borgmester Thomas Adelskov (S) måtte desværre melde afbud i sidste øjeblik, men det var rigtig fint, at Morten sprang til, siger Morten Larsen.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk