13. juli 2020
I sommer var der bold på storskærm på torvet i Algade. NIF arbejder på, at det også bliver samlingsstedet for bold på storskærm ved EM til sommer. Foto: Helene Nielsen
gallery icon

Se billedserie

I sommer var der bold på storskærm på torvet i Algade. NIF arbejder på, at det også bliver samlingsstedet for bold på storskærm ved EM til sommer. Foto: Helene Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nykøbing IF viser EM-bold på storskærm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nykøbing IF viser EM-bold på storskærm
Odsherred - 21. november 2019 kl. 11:30
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når EM fløjtes i gang til sommer, så bliver det muligt at følge slagets gang for de danske fodbolddrenge på storskærm i Nykøbing.

Nykøbing IF, som sidste år viste VM-kampe på storskærm i gågaden er klar til at rulle kæmpeskærmen frem igen.

»Det er et stort arbejde, men selvfølgelig er det det hele værd. Fodbold kan i den grad samle folk, og vi nyder, at vise, hvad foreningsliv også kan, både under arrangementerne, men også i slipstrømmen efter dem, for den gode stemning bliver hængende, og overskuddet giver mulighed for foreningsudvikling«, lyder det forventningsfuldt i en mail fra Nykøbing IFs arbejdsgruppe omkring EM-arrangementerne.

Om det bliver på torvet i Algade, vides dog ikke endnu.

- Der arbejdes p.t. på dette, men det er afgjort et ønske at kunne placere arrangementet på torvet lige som i 2018, uddyber Julie Jensen fra arrangørgruppen overfor Nordvestnyt.

Troede på kvalifikation
Troen på landsholdets evner til at kvalificere sig til EM satte skub i planlægningen af storskærms-arrangementerne længe inden den afgørende kamp mod Irland forleden.

»Troen på et EM på hjemmebane har hele tiden været stor i fodboldklubben Nykøbing IF. De lune sommeraftener med storskærm i byen, som vi oplevede det under VM i 2018, vender tilbage, og vi glæder os til atter at samle klubbens medlemmer og støtter, byens borgere og gæster omkring storskærmen, når de danske kampe til sommer lægger gaderne øde«, skriver arrangør-gruppen.

EM-slutrunden fløjtes i gang den 12. juni og er atypisk, da turneringen bliver den afviklet i 12 forskellige byer i 12 forskellige lande. Heriblandt Danmark.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk