18. april 2019
Lisbeth Fibæk og Martin Nielsen - med Smilla mellem sig - er klar til en nye sæson i Olgas Butik på Odden. Foto: Niels Sørensen
gallery icon

Se billedserie

Lisbeth Fibæk og Martin Nielsen - med Smilla mellem sig - er klar til en nye sæson i Olgas Butik på Odden. Foto: Niels Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye tider i Olgas Butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye tider i Olgas Butik
Odsherred - 09. februar 2018 kl. 15:57
Af Niels Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Olgas Butik på Yderby Lyng bevarer det grundliggende koncept, men går alligevel nye tider i møde.

Blandt andet er sortimentet udvidet med håndkøbsmedicin, og så har ejer Lisbeth Fibæk købt bygningen, butikken ligger i.

- Jeg har købt bygningen, så nu er Olgas helt mit.

Lisbeth Fibæk er sammen med kæresten Martin Nielsen ved at gøre klar til en ny sæson med Olgas Butik på hjørnet af Oddenvej og Gnibenvej på Yderby Lyng.

Der er åbent nu, så vinterferiegæsterne og den kombinerede kiosk og grillbar og dertil hørende tøj- og ting-butik ved navn Snusketrold kan få glæde af hinanden.

Lisbeth Fibæk har de seneste par sæsoner stået for den kendte butik, men hidtil har hun ikke ejet bygningen. Det gør hun nu.

- Vejen og p-pladsen bliver også mit, regner jeg med. Det ligger hos kommunen til godkendelse ved landmåleren, siger Lisbeth Fibæk.

Vejen og p-pladsen var sidste år ved at blive noget bøvl, ifølge Lisbeth Fibæk, for der var tvivl om, hvem der skulle passe hvad på kvadratmetrene omkring butikken, men i samarbejde med Odsherred Kommune er løsningen altså ved at være på plads.

Der kommer også egentlige parkeringsbåse med dertil hørende betaling via en app eller i kiosken, så hun slipper for, pladsen optages af folk, som ikke vil betale for p-plads hos Molslinjen.

Kundeparkering vil dog fortsat være gratis.

- Og så bliver Martin den daglige leder af Olgas. Jeg vil selvfølgelig også stadig være her og have vagter, men jeg vil først og fremmest stå for al papirarbejdet, så nu drives Olgas Butik altså af et par, mig og min kæreste Martin, fortæller Lisbeth Fibæk og fortsætter:

- Han er sindssygt god til at lave mad.

Martin Nielsen har i det hele taget mange evner. Han er uddannet autolakerer og værktøjsmager og har også arbejdet som tømrer, så hænderne er skruet rigtigt på til mere end grillmad.

- Jeg plejer at lave det meste selv, dog undtaget el, fortæller han.

Endnu en ting er ny i butikken. Henover vinteren har de fået tilladelse til at sælge håndkøbsmedicin.

- Vi bestilte medicin for første gang i går. Uh, det var da lidt spændende, siger Lisbeth Fibæk med et smil.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk