21. juli 2019
Thomas Aasklint midt i den nye og store butik, hvor der også er fin plads til diverse arrangementer. Foto: Henrik Uhre-Prahl
gallery icon

Se billedserie

Thomas Aasklint midt i den nye og store butik, hvor der også er fin plads til diverse arrangementer. Foto: Henrik Uhre-Prahl
Foto: Henrik Uhre-Prahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny vinbar med gourmetaftener

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny vinbar med gourmetaftener
Odsherred - 12. juni 2018 kl. 16:20
Af Henrik Uhre-Prahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Tilfældigvis var der en far blandt institutionens forældre, der handlede med vin - og han spurgte fra tid til anden om jeg ikke skulle købe noget af hans vin. Det gjorde jeg så en dag - og så udviklede det sig derfra.

Det fortæller Thomas Aasklint med et bredt smil og tilføjer:

- Jeg faldt for vinenes velsmagende og charmerende verden, de mange varianter, de gode historier - ja alt det der ligger bag.

Forleden åbnede hans sine nye butik - både vinbar og vinsalg - på Algade i Nykøbing, hvor han har indrettet sig i den tidligere sportsbutik skråt overfor Kuberts Fisk.

- En rigtig god placering, konstaterer Thomas: - Dels er det på strøget, som jeg længe gerne ville ind på, dels fristes kunder i køen hos Kuberts ikke sjældent til at komme over og nyde et glas, mens de venter.

Der er mange kvadratmeter i den nye butik - og de skal blandt andet bruges på gourmetaftener og til vin smagninger, populære aktiviteter, som han og hans kone Marie har haft i nogen tid, mens Mosby Vine har holdt til på Vangen 5 i Nykøbing.

Ikke mindst tapas-aftener er populære - her introduceres publikum også for nye vine, mens maden kommer fra Michael Boye Fischer, Boyes Mad i Svinninge.

Vi vil løbend holde arrangementer - eksempelvis igen den 16. juni, hvor der jo er fodbold på storskærm på Storetorv lige ved siden af. Den aften holder vi naturligvis åbent, fortæller Thomas.

Gennem årene alle årene - og ikke mindst siden Thomas Aasklint, oprindeligt uddannet pædagog, forlod det faste job i børneinstitutionen i januar sidste år - har han og hans kone rejst meget i Europa for at find e nye vine, især i Frankrig, som de har et blødt punkt for.

- Og det bliver vi ved med, for nye vine skal findes, så vi kan komme med nye, spændende tilbud til vores kunder, slutter Thomas Aasklint.

Årets sommerferie er bestilt for meget lang tid siden, så den holdes, men når højsæsonen for alvorbegynder primo juli vil Mosby Vine holde åbent hver dag hele sommeren igennem.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk