24. oktober 2021
Helle Just Jensen og Steen Egede Jensen stod i over 10  år i spidsen for DF i Odsherred. Nu har de givet stafetten videre til nye kræfter.
gallery icon

Se billedserie

Helle Just Jensen og Steen Egede Jensen stod i over 10 år i spidsen for DF i Odsherred. Nu har de givet stafetten videre til nye kræfter.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny ledelse i DF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny ledelse i DF
Odsherred - 01. april 2018 kl. 20:35
Af Torben Andersen

Generationsskifter er ikke altid helt nemme at gennemføre i politiske partier. Men Dansk Folkeparti i Odsherred ser ud til at mestre disciplinen. I hvert fald har partiet fået både en ny bestyrelse og en helt ny byrådsgruppe. Det betyder så også et farvel til ægteparret Helle Just Jensen og Steen Egede Jensen, som i over 10 år har stået i spidsen for DF i i Odsherred.

Ved generalforsamlingen forleden på rådhuset i Højby blev 57-årige Kim Buurskov valgt som ny formand efter Helle Just Jensen.

- På generalforsamlingen var der stor tilfredshed med kommunalvalget, og vi har samtidig fået indflydelse på politikken i byrådet, siger Kim Buurskov med henvisning til, at partiet beholdt sine to byrådspladser. I byrådet var det Paw Pedersen og Julie Jacobsen, som afløste Jensen-ægteparret.

Partiet fik ved kommunalvalget 9,7 procent af stemmerne - det samme som i 2013. Mange andre steder i landet gik partiet tilbage.

- Helle og Steen har gjort en kæmpe indsats for Dansk Folkeparti igennem årene, siger Kim Buurskov.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk