17. oktober 2019
Skærtorsdag og lanfredag kan man få et smugkig og en smagsprøve på, hvad Havnebyens Kaffebarpå Oddenvej 314 er for en størrelse. Kaffebaren åbner først senere på året. Privatfoto.
Skærtorsdag og lanfredag kan man få et smugkig og en smagsprøve på, hvad Havnebyens Kaffebarpå Oddenvej 314 er for en størrelse. Kaffebaren åbner først senere på året. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny kaffebar åbner for smugkig og smagsprøver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny kaffebar åbner for smugkig og smagsprøver
Odsherred - 16. april 2019 kl. 14:12
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Folkene bag en ny kaffebar på Sjællands Odde sender en prøveballon i luften skærtorsdag og langfredag og invitere nysgerrige indenfor til åbent hus på Oddenvej 314.

Det er ægteparret Malene Hinrichsen og hendes mand, Sebastian Ziska som sammen med venneparret Jon Sanders og Pauline Hoch, der nyligt er flyttet fra Berlin til Odsherred, ivrige efter at kunne tilbyde forbipasserende på en god kop kaffe, og den 18.-19. april kan man få en forsmag på, hvad den kommende kaffebar brygger på at servere for gæsterne.

- Vi er i gang med at sætte huset i stand. Vi er ikke færdige, men vi vil gerne gøre opmærksom på os selv, og give folk noget af det, vi kommer til at sælge. Det bliver smagsprøver, man kan kigge på byggeriet og lære os at kende, forklarer Malene Hinrichsen.

Huset er et helt almindeligt familiehus, som nu er ved at blive omlagt til erhverv og skal rumme Havnebyens Kaffebar, som det er blevet døbt.

- Alt har været revet ned, og bygget op igen og det bliver forhåbentlig til en rigtig hyggelig kaffebar. Vi har gjort det hele selv, og det har taget rigtig lang tid, fortæller den kommende kaffebar-ejer, som håber, at mange vil benytte de to dage med åbent hus til at kigge forbi mellem kl. 11 og 17.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk