18. december 2018
Jean Lind Sørensen har taget plads i en af de gamle bløde sofaer.
gallery icon

Se billedserie

Jean Lind Sørensen har taget plads i en af de gamle bløde sofaer.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny café og konditori åbner torsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny café og konditori åbner torsdag
Odsherred - 19. december 2017 kl. 07:01
Af Preben Moth
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jean og Michael Lind Sørensen, Bageren i Svanestræde i Nykøbing Sj., har i år givet sig selv en helt unik julegave, nemlig Kafé & Konditori, der åbner torsdag den 21. december kl. 9.30.

- Vi har haft bagerbutikken i fem år, og nu synes vi, at der skulle ske noget nyt, og da butikken i den anden ende af bygningen blev ledig sprang vi til, fortæller Michael Lind Sørensen.

Der bliver ansat en medarbejder til caféen samt en konditor for at give kagerne et ekstra løft, og det kommer også både bagerbutikken og udsalget i SuperBrugsen til gode. Der serveres te, kakao og flere typer kaffe, og der vil ligge aviser.

- Når vi er kommet godt i gang, så er det planen også at tilbyde sandwich, der vil være anderledes, end hvad man kan få i Nykøbing med mulighed for at få et glas vin til maden.

Parret er fortrøstningsfuld og mener, at det nye initiativ nok skal gå godt. Folk i Nykøbing har nemlig stor interesse for gode kager, og den gode beliggenhed tæt på gågaden og gode parkeringsmuligheder lige udenfor døren er gode vilkår.

Kafé & Konditori holder åbent tirsdag-fredag fra kl. 9.30-17, lørdag til kl. 14 og lukket søndag og mandag. Men til sommer dog også åbent om søndagen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk