17. september 2019
Det eneste, der steges i olie, er de hjemmelavede chips. Men der er ingen frituregryde i Cafe Mads/s. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Det eneste, der steges i olie, er de hjemmelavede chips. Men der er ingen frituregryde i Cafe Mads/s. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny cafe-ejer serverer aldrig pommes fritter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny cafe-ejer serverer aldrig pommes fritter
Odsherred - 06. september 2019 kl. 11:45
Af Helene Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi vil ikke være en michelinstjerne-restaurant, men vi er heller ikke en grillbar, siger Mads Skærbæk.

Han har overtaget forpagtningen af cafeen i Højbys idræts- og kulturcenter, og tirsdag langede han de første burgere og toasts over disken i »Cafe Mad/s«. Han er helt ny i branchen, og påstår indædt, at det at drive cafeen ikke er et job, men en hobby.

- Jeg er uddannet i butik, er massør og akkupunktør og har også arbejdet i psykiatrien. Jeg har længe drømt om at overtage cafeen her i Borren, og så blev det pludselig muligt, siger Mads Skærbæk med et stort smil.

Hans kone, Sandy Stammis, er hans daglige sparringspartner vedrørende driften, men som udgangspunkt er det ham alene, som står med ansvaret.

- Vi har ingen pommes frites på menuen. Heller ingen pariser toasts eller røde pølser, siger han.

Til gengæld bager han hver dag brød til cafeen, hvor de mest populære varer indtil videre har været pulled pork-burgere og en luksus-toast.

- Du må ikke kalde det en pariser toast. Det er håndskåret skinke, god ost og hjemmebagt brød, siger Mads Skærbæk.

For ham er det vigtigt, at der serveres god og hjemmelavet mad i cafeen.

- Vi har børn fra skolen, hr og fru Danmark, som lige skal hente nem aftensmad til ungerne og meget sultne store mænd, som har trænet i motionscentret i halvanden time. Der skal være tilbud, som der passer til dem allesammen. Til de sultne mænd, har vi derfor udvidet menuen med en XL-burger, fortæller han.

I første omgang har cafeen åbent tirsdag til og med fredag fra klokken 9 til 20, men allerede nu er der efterspørgsel på flere åbningsdage.

- Jeg tager weekenderne med, når der er større arrangementer, siger Mads Skærbæk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk