28. oktober 2020
Slamsugerne skal højtryksspule ledninger i hovedkloakkerne i Hørve, så det bliver muligt at lave en tv-inspektion. PR-foto
Slamsugerne skal højtryksspule ledninger i hovedkloakkerne i Hørve, så det bliver muligt at lave en tv-inspektion. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu bliver kloakkerne spulet og inspiceret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu bliver kloakkerne spulet og inspiceret
Odsherred - 18. september 2020 kl. 16:35
Af Niels Sørensen

Til oktober går Odsherred Forsyning i gang med at tv-inspicere og spule de offentlige hovedkloakledninger i Hørve. Og når slamsugere og tv-biler skal i aktion samtidig, kan det ikke undgås, at arbejdet vil fylde på vejene.

- Vi bestræber os på at tage mest muligt hensyn til beboere og trafik. Man vil altid kunne passere forbi arbejdet, og de store biler flytter sig fra dag til dag, så man vil ikke mærke meget til arbejdet, forsikrer Anders Ø. Hauser, der er projektleder i Odsherred Forsyning, og fortsætter:

- Det har længe været et kendt problem, at den offentlige kloak i Hørve trænger til en kærlig hånd. Nu går vi i gang med at danne os et overblik, så Forsyningen kan målrette renoveringsplanerne for kloakken.

I arbejdet indgår højtryksspuling af hovedledninger, så der er fri passage til det kamera, der skal filme kloakken.

- Når slamsugeren kommer forbi på de enkelte veje for at højtryksspule, kan det medføre enkelte mindre gener, blandt andet opstigende vand i kloaksystemet og lugtgener, siger Anders Ø. Hauser og understreger, at alle berørte adresser vil blive informeret i dagene op til, at spulingen bliver udført.

Samtidig får man gode råd til, hvad man selv kan gøre for at undgå gener i forbindelse med arbejdet.

Undersøgelsesarbejdet forventes afsluttet i december.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk