16. oktober 2018
Nikolaj Christensen er tilbage efter seks års pause, og lørdag rammer turnéen med Piloterne Pakhuset i Nykøbing. PR-foto
Nikolaj Christensen er tilbage efter seks års pause, og lørdag rammer turnéen med Piloterne Pakhuset i Nykøbing. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nikolaj klar til at pilotere i Pakhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nikolaj klar til at pilotere i Pakhuset
Odsherred - 16. november 2017 kl. 17:58
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nikolaj & Piloterne skruer lidt ned for strømforbruget og er i halv-akustisk humør, når turnéen lørdag den 18. november kl. 20 rammer Pakhuset i Nykøbing Sjælland.

Band-leader og grundlægger Nikolaj Christensen er i front med rå, rusten rockstemme og bløde, indlevede, dansksprogede tekster.

Publikum vil kunne genhøre hits som »Vicky«, »Du kan svæve rundt«, »Har det Fint« og »Kommer nok hjem (Sidder på en raket)« i nye, rootsrock-versioner.

Med sig har Nikolaj Christensen et hold garvede Piloter og et greatest hits-sæt med sange fra det omfangsrige bagkatalog. På listen finder man også det nye nummer »Pis og papir«, som viser Nikolaj Christensen i fin form efter seks års pause.

På en blaffe-tur fra München, ned igennem Italien, fik han et lift med Maria-Anna i en hvid cabriolet.

- Jeg blev straks forelsket, selvom der ikke var noget med noget. Hun satte mig af i Rom, og da jeg kom hjem til Danmark, skrev jeg sangen, husker Nikolaj Christensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk