13. juli 2020
Da to tatoverede mænd klokken 18.47 tirsdag aften tog flugten efter et tyveri i Netto, påkørte de en bilist på p-pladsen ved Asnæs Centret. Foto: Peter Andersen
Da to tatoverede mænd klokken 18.47 tirsdag aften tog flugten efter et tyveri i Netto, påkørte de en bilist på p-pladsen ved Asnæs Centret. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Netto-tyve torpederede pensionist under flugt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Netto-tyve torpederede pensionist under flugt
Odsherred - 27. november 2019 kl. 08:23
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kort før klokken 19 tirsdag aften begik ukendte gerningsmænd tyveri fra Netto i Asnæs.

To meget tatoverede mænd stjal en større mængde energidrikke og poser med kaffe i butikken, men da de blev opdaget, tog de flugten i en sådan hast, at de bakkede flugtbilen ind i en bil, der i samme øjeblik kørte forbi.

Flugtbilen beskrives som en ældre, mørkeblå varebil, der af vidnerne blev betegnet som temmelig beskidt og med gule plader.

Der skete kun mindre materielle skader ved sammenstødet, og føreren af bilen, en 72-årig kvinde og dennes jævnaldrende veninde, forsøgte at få fat i bilens nummerplade.

Tyvene havde dog så travlt, og kørte fra p-pladsen i så høj fart ud af byen ad Vestervangen i retning mod Fårevejle Kirkeby.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi, så har vidner beskrevet føreren af bilen som en spinkel mand på cirka 35 år med tætklippet frisure, og posede mørke cowboybukser. Vidnet har beskrevet ham som en mand med tatoveringer i det meste af hovedet, nakke, hals og hænder.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk