17. oktober 2021
Den sigtede for knivdrabet på en 29-årig socialpædagog på Ørbækskilde, nægter sig skyldig i manddabssigtelsen. Foto: Marianne Nielsen
Den sigtede for knivdrabet på en 29-årig socialpædagog på Ørbækskilde, nægter sig skyldig i manddabssigtelsen. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nægter fortsat skyld i knivdrab på Yamma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nægter fortsat skyld i knivdrab på Yamma
Opdateret 26. januar 2021 kl. 15:18
Odsherred - 26. januar 2021 kl. 15:11
Af Marianne Nielsen

- Min klient nægtede sig skyldig ved grundlovsforhøret, og det er stadig det, der er udgangspunktet.

arrow Læs også: To blodige stik i brystet dræbte Yamma

Sådan siger Erbil Kaya, der er forsvarsadvokat for den 19-årige unge mand, der tirsdag formiddag fik sin varetægtsfængsling forlænget med yderligere fire uger - sigtet for manddrab på 29-årige Yamma Ahamadzai,der var socialpædagog på opholdsstedet for voksne, Ørbækskilde på Riisvej ved Fårevejle.

Advokaten ønsker ikke at uddybe nærmere omkring sin klient, da forlængelsen af varetægtsfængslingen - ligesom grundlovsforhøret - foregik for lukkede døre.

Ved fristforlængelsen var den 19-årige iført en hvid sweatshirt over den muskuløse overkrop og en mørk kasket, med skyggen i nakken.

Han virkede rolig og fremkommelig og havde selskab af sin advokat i det rum man havde lånt til lejligheden. De to var med via et videolink og altså ikke fysisk til stede ved Retten i Holbæk.

Den præcise sigtelse mod ham lyder på »manddrab efter straffelovens §237 ved den 30. december, cirka klokken 15 på opholdsstedet Ørbækskilde, Riisvej 18, 4540 Fårevejle, flere gange at have stukket medarbejder Nahmutallah Ahamadzai med kniv, hvorefter denne blev erklæret død klokken 15.57«.

Den 19-årige mand var beboer på opholdsstedet, men er nu fængslet i surrogat frem til den 23. februar.

Politiet blev tilkaldt til Ørbækskilde 30. december klokken 15.11, efter at en forbipasserende fandt den knivsårede mand nær opholdsstedet. Han blev efterfølgende fløjet til Holbæk Sygehus, hvor en læge erklærede ham død.

mani

arrow Drabet på ansat var ved at koste bosted livet
19. april 2021 kl. 13:30 Opdateret: kl. 15:38
arrow Efter drab på bosted: Minister vil have indsatsteam på banen
26. marts 2021 kl. 21:52 Opdateret: kl. 20:30
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk